Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportAzi e ziua "Regelui". Vezi ce i-a urat Dan Negru celui mai...

Azi e ziua „Regelui”. Vezi ce i-a urat Dan Negru celui mai bun fotbalist din istoria României

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pa 5 februarie 1965, într-o comună din judeţul Constanţa se năştea cel ce avea să devină cel mai bun, cel mai prolific şi cel mai iubit fotbalist al României – Gheorghe Hagi.

Fotbalistul debuta în fotbalul mare pentru Farul Constanţa, în 1982, pentru ca mai apoi să treacă pe la Sportul Studenţesc şi Steaua din Bucureşti – echipă de unde a făcut saltul la Real Madrid (Spania), de unde a plecat la Brescia (Italia), pentru ca mai apoi să revină în Spania, la FC Barcelona. De aici s-a transferat în Turcia, la Galatasaray Istanbul, de unde avea să-şi pună ghetele în cui. „Regele”, aşa cum a fost Hagi botezat, a reprezentat echipele enumerate mai sus în peste 500 de partide pe principalele scene fotbalsitice, reuşind să marcheze peste 270 de goluri.

Hagi a jucat şi pentru echipa naţională, în tricoul căreia a stabilit un record poate imposbil de doborât în actualele condiţii, având nu mai puţin de 125 de selecţii sub tricolor, pentru care a marcat şi 35 de goluri, unul mai frumos decât celălalt.

Timişoreanul Dan Negru, cel mai bun prezentator al emisiunilor de divertisment din ţara noastră a ţinut să-i ureze „La mulţi ani” lui Gică Hagi, într-un mod aparte. Acesta a postat pe Facebook o scurtă povestioară în care accentuează modestia care-l caracterizează pe „Regele” fotbalului românesc. „De ziua regelui… de povestit! Într-o zi l-am sunat pe Hagi rugându-l să vină la Next Star, show-ul cu copii. A acceptat şi am convenit cu el ziua şi ora de filmare. În ziua filmării s-a decalat ora de începere şi n-am mai apucat să-l anunţ de întârziere. Hagi a ajuns punctual la filmare şi toată întârzierea a stat cuminte şi a aşteptat să începem treaba. Fără cel mai mic reproş… Întârzierea a durat vreo 2 ore… Am întâlnit piţipoance troglodite şi anonimi de tabloide cu aere de vedete care au pretenţii şi aroganţe. De fiecare dată când îi întâlnesc îmi amintesc liniştea lui Hagi, aşteptând să începem treaba după câteva ore de întârziere… Ziua regelui, azi… Mulţi ani” a scris Dan Negru pe celebra reţea de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Timisoreanul Cosmin Contra a decis cu cine ”ataca” Insulele Feroe si Norvegia

Timișoreanul care antrenează echipa Națională a României, Cosmin Contra, a decis care este lotul...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...