Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriDan Negru, tranşant: "Mi-au plăcut doar huiduielile europenilor când se rostea numele...

Dan Negru, tranşant: „Mi-au plăcut doar huiduielile europenilor când se rostea numele Rusia”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„M-am uitat la Eurovison împreună cu nişte prieteni printre care şi Cristi Faur, compozitorul român cu cele mai mari performanţe într-ale Eurovision. Mă plictiseşte Eurovisionul, o ciorbă lungă în care găseşti tot soiul de ciudăţenii… Câştigătorii din ultimii ani, fie travestiţi, fie artişti travestiţi în monştrii, şi-ar găsi locul în emisiunile tabloid de la noi, cu tot felul de ciudaţi” susţine prezentatorul celor mai bune emisiuni de divertisment din România, timişoreanul Dan Negru.

Prezentatorul îi acuză pe cei de la TVR de faptul că-şi fac reclamă mincinoasă. „Circul e mai atractiv decât muzica la Eurovision. I-am auzit pe prezentatori spunând că toată Europa e cu ochii pe concurs. Fals! Anul trecut finala s-a clasat pe locul 5 în Franţa, în Italia a adunat doar 1,6 milioane de italieni, un dezastru pentru RAI UNO într-o seară de sâmbătă şi ţări precum Turcia, Portugalia sau Cehia au refuzat să mai participe pentru că audienţa pe care postul public o face cu concursul nu acoperă cheltuiala” a scris Negru pe pagina sa de Facebook.

Supărat, probabil, pe declaraţiile deplasate „războinice” făcute de oficialităţile ruse la adresa României, timioreanul şi-a încheiat postarea cu o propoziţie şi mai interesantă: „Mi-au plăcut doar huiduielile europenilor când se rostea numele Rusia…” se încheie postarea prezetatorului de pe celebra reţea de socializare.

foto:paginademedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara....