ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dan Negru, tranşant: „Mi-au plăcut doar huiduielile europenilor când se rostea numele Rusia”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„M-am uitat la Eurovison împreună cu nişte prieteni printre care şi Cristi Faur, compozitorul român cu cele mai mari performanţe într-ale Eurovision. Mă plictiseşte Eurovisionul, o ciorbă lungă în care găseşti tot soiul de ciudăţenii… Câştigătorii din ultimii ani, fie travestiţi, fie artişti travestiţi în monştrii, şi-ar găsi locul în emisiunile tabloid de la noi, cu tot felul de ciudaţi” susţine prezentatorul celor mai bune emisiuni de divertisment din România, timişoreanul Dan Negru.

Prezentatorul îi acuză pe cei de la TVR de faptul că-şi fac reclamă mincinoasă. „Circul e mai atractiv decât muzica la Eurovision. I-am auzit pe prezentatori spunând că toată Europa e cu ochii pe concurs. Fals! Anul trecut finala s-a clasat pe locul 5 în Franţa, în Italia a adunat doar 1,6 milioane de italieni, un dezastru pentru RAI UNO într-o seară de sâmbătă şi ţări precum Turcia, Portugalia sau Cehia au refuzat să mai participe pentru că audienţa pe care postul public o face cu concursul nu acoperă cheltuiala” a scris Negru pe pagina sa de Facebook.

Supărat, probabil, pe declaraţiile deplasate „războinice” făcute de oficialităţile ruse la adresa României, timioreanul şi-a încheiat postarea cu o propoziţie şi mai interesantă: „Mi-au plăcut doar huiduielile europenilor când se rostea numele Rusia…” se încheie postarea prezetatorului de pe celebra reţea de socializare.

foto:paginademedia.ro

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore