Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Directorul spitalului Athena în arest. Asistentă şefă cercetată în stare de libertate

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În cadrul spitalului privat Athena au fost demarate o serie de percheziţii din pricina reprezentanţilor, aceştia fiind suspectaţi de săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune precum şi de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Ministerul Sănătăţii a solicitat CNAS, referitor la spitalul privat Athena din Timişoara ca toate demersurile legale să fie întreprinse pentru a evita suferinţa atât a sistemului sanitar cât şi a pacienţilor. Conform surselor, Ministerul Sănătăţii a solicitat Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate să întreprindă toate demersurile legale ce se impun pentru rezolvarea situaţiei.

Situaţia curentă este considerată una deosebit de gravă iar cei de la M.S. îşi exprimă „încrederea totală în colaborare cu CNAS şi celelalte autorităţi abilitate ale statului că vor fi luate deciziile corecte în conformitate cu prevederile legale, astfel încât vinovaţii vor răspunde în faţa legii iar drepturile pacienţilor la sănătate vor fi respectate”.

Directorul spitalului privat Athena, Dan Szabo, împreună cu asistentă şefă, Claudia Dota sunt acuzaţi de înşelăciune şi şi fals în înscrisuri sub semnătură privată. Cei doi au primit un mandat de reţinere pe o perioadă de 24 de ore. Ei vor fi audiaţi în cursul zilei de astăzi la Parchetul de lângă Judecătoria Timişoara. Este de aşteptat ca avocaţii lui Dan Szabo să facă recurs.

În urma ilegalităţilor comise de aceştia, statul ar fi fost prejudiciat cu suma de 150.000 de lei, bani încasaţi de la CJAS Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare