EXCLUSIV Agent de pază la supermarket, ”executat” cu o sticlă de whiskey în cap, luat cu ambulanța, la Timișoara

- Advertisement -

 

În seara zilei de miercuri, la supermarket-ul Profi de pe strada Arieș din Timișoara, un bărbat a încercat să fure șase sticle de whiskey chiar din magazin. Agentul de pază aflat la intrarea în unitate a intervenit pentru a-l opri pe hoţ, însă acesta din urmă i-a aplicat agentului o sticlă în cap, fapt ce a necesitat chemarea ambulanței, care l-a și dus pe angajatul de la Zenit Security la Spitalul Județean.


Incident violent în aceaastă seară la magazinul Profi de lângă Casa Tineretului din Timișoara. Un bărbat a intrat în magazin, de unde a sustras nu mai puțin de șase sticle cu băuturi alcoolice încercând, și reușind în cele din urmă, să scape fără să plătească.
Acesta a furat sticlele de whiskey și a încercat să iasă din magazin pe culoarul pe care se intră în unitatea comercială. Văzând acestea, agentul de pază, care este angajat al societății Zenit Security, a intervenit pentru a opri jaful, încercând să-l oprească pe clientul” răuplatnic”, a fost agresat de acesta.
Hoțul l-a lovit pe agentul de pază cu una dintre cele șase sticle chiar în cap, acesta din urmă fiind luat de urgență cu ambulanța și transportat la Spitalul Județean din Timișoara. La fața locului a sosit de urgență și un echipaj de poliție de la Secția 2, agenții deschizând o anchetă în acest caz.
Așadar, agenții de pază angajați de anumite societăți își fac treaba nu doar ”atacă polițiști <<sfinți>>” așa cum s-a vehiculat în ultima vreme prin presa locală.

Dacă cineva îi recunoaște pe acești infractori vă rugăm să sunați de urgență la numărul 112 sau să sesizați cel mai apropiat post de Poliție.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Unul din tinerii bătuţi de poliţişti la Timişoara e fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu

Informaţie de ultimă oră în cazul tinerilor bătuţi de...

VIDEO „Promoție” marca Profi: prețul de la casă, cu 50% mai mare decât cel de la raft

Lanțurile de magazine din Timișoara continuă să înșele clienții...

Controlor RATT, lovit cu pumnul de un pasager

Controlorii RATT încep să aibă probleme cu călătorii timișoreni....

Din aceeași categorie

Categorii Populare