Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăExclusivEXCLUSIV Agent de pază la supermarket, ”executat” cu o sticlă de whiskey...

EXCLUSIV Agent de pază la supermarket, ”executat” cu o sticlă de whiskey în cap, luat cu ambulanța, la Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

 

În seara zilei de miercuri, la supermarket-ul Profi de pe strada Arieș din Timișoara, un bărbat a încercat să fure șase sticle de whiskey chiar din magazin. Agentul de pază aflat la intrarea în unitate a intervenit pentru a-l opri pe hoţ, însă acesta din urmă i-a aplicat agentului o sticlă în cap, fapt ce a necesitat chemarea ambulanței, care l-a și dus pe angajatul de la Zenit Security la Spitalul Județean.


Incident violent în aceaastă seară la magazinul Profi de lângă Casa Tineretului din Timișoara. Un bărbat a intrat în magazin, de unde a sustras nu mai puțin de șase sticle cu băuturi alcoolice încercând, și reușind în cele din urmă, să scape fără să plătească.
Acesta a furat sticlele de whiskey și a încercat să iasă din magazin pe culoarul pe care se intră în unitatea comercială. Văzând acestea, agentul de pază, care este angajat al societății Zenit Security, a intervenit pentru a opri jaful, încercând să-l oprească pe clientul” răuplatnic”, a fost agresat de acesta.
Hoțul l-a lovit pe agentul de pază cu una dintre cele șase sticle chiar în cap, acesta din urmă fiind luat de urgență cu ambulanța și transportat la Spitalul Județean din Timișoara. La fața locului a sosit de urgență și un echipaj de poliție de la Secția 2, agenții deschizând o anchetă în acest caz.
Așadar, agenții de pază angajați de anumite societăți își fac treaba nu doar ”atacă polițiști <<sfinți>>” așa cum s-a vehiculat în ultima vreme prin presa locală.

Dacă cineva îi recunoaște pe acești infractori vă rugăm să sunați de urgență la numărul 112 sau să sesizați cel mai apropiat post de Poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Unul din tinerii bătuţi de poliţişti la Timişoara e fratele vitreg al Biancăi Drăguşanu

Informaţie de ultimă oră în cazul tinerilor bătuţi de poliţişti azi-noapte. Amintim că doi...

VIDEO „Promoție” marca Profi: prețul de la casă, cu 50% mai mare decât cel de la raft

Lanțurile de magazine din Timișoara continuă să înșele clienții după bunul plac. Cei care...

VIDEO O femeie s-a uşurat lângă una din casele de marcat ale unui supermarket din Timişoara

Se întâmplă în Timişoara anului 2017, oraş care a câştigat titlul de Capitală Europeană...