michelangelo-martie-2014-02253

Şantierul din Zona Podului Michelangelo începe să prindă contur, lucrările avansând, acum, vizibil cu ochiul liber. După ce ieri a început turnarea betonului peste planşeului viitorului subpasaj, astăzi, o veste şocantă a căzut din partea preşedintelui PNŢCD Timiş – Ciprian Mihok.

Acesta ssusţine, cu probe, faptul că Podul Michelangelo este, în continuare, o „bombă cu ceas” care riscă să „explodeze” oricând. Cum? Foarte simplu: „Există o expertiză a unui conferenţiar Adrian Bota, care certifică faptul că podul a fost reabilitat incomplet” susţine Mihok.

Primarul Nicolae Robu susţine că reabilitarea podului în partea inferioară, în ceea ce priveşte structura de rezistenă, este finalizată, însă este contrazis de ţărănistul Mihok. „Din declaraţiile edililor locali, acesta a fost reabilitat complet, atât mijlocul cât şi părţile laterale, dar din informaţiile pe care noi le-am adus, rezultă cu certitudine că parţile laterale, mai precis sistemele de reazăm tip pendul nu au fost reabilitate, ele fiind într-o stare avansată de degradare. Acest lucru este îngrijorător. Am dori să tragem un semnal de alarmă dat fiind faptul că există persoane incompetente care susţin că podul a fost complet reabilitat” argumentează Mihok.

Văzâd imaginile de mai jos, ce părere ai? Este sau nu este reabilitat complet podul Michelangelo?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.