Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieLucrările la pasajul Michelangelo, terminate doar în proporție de 50%

Lucrările la pasajul Michelangelo, terminate doar în proporție de 50%

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ziua în care vom circula prin pasajul Michelangelo este încă departe, deoarece, potrivit lui Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei, lucrările sunt finalizate în proporție de 50%.  Diaconu a ajuns la această cifră după ce a făcut media procentuală a stadiului în care se află toate lucrările din proiect. Viceprimarul a explicat că, totuși, pasajul este  în grafic și că în zilele urmăatoare se va demara procesul de  turnare a betonului pe grinzile de pe subasaj:

„În momentul de față, din punct de vedere fizic al tuturor lucrărilor care se desfășoară în această amenajare, și aici nu vorbim doar despre pasaj ci și despre pod și despre rețele, ne aflăm, practic, la jumătate din stadiul fizic de execuție a lucrărilor, e un stadiu în grafic în mometul de față de cea ce ne-am propus prin proiect, iar în perioada următoare, dat fiind faptul că de ieri s-au redeschis lucrările pe șantierul Michelangelo, se va turna betonul pe grinzile de pe subpasaj și în zona trotuarelor de pe pod, iar apoi se va lucra la hidroizolația de sub carosabil. etc.”

Potrivit lui Diaconu, o parte din lucrări au fost aproape finalizate, cum ar fi rețelele de termoficare și rețelele de alimentare cu apă, dar rețeau de canalizare pluvială se află doar la o treime de stadiul final.

„Lucrările la reţelele de termoficare, gaz şi canalizare menajeră au fost finalizate, cele la reţelele de alimentare cu apă sunt aproape gata, la 98%, cele la reţeaua de canalizare pluvială sunt la 33%, s-a finalizat bancheta şi pozarea grinzilor pe toată lungimea pasajului, s-au turnat grinzile de delimitare a trotuarului şi umplutura sistemului rutier la pod.

Viceprimarul a încheiat prin a anunța că varianta ocolitoare va fi funcțională mai departe deși va pe perioada în care se va lucra la carosabilul și la trotuarele de pe pod, traseul va fi închis temporar.

„În momentul de față, varianta ocolitoare este funcțională, această variantă va rămâne până la momentul în care vom putea deschide alte accese. Ea va fi întrerupte câteva zile în timpul în care vom avea lucrări la carosabilul de pe pod,  dar e vorba de o întrerupere temporară.”

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=2A5vwUPMeAo&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Protest în comuna Uivar, după schimbarea pe șest a viceprimarului liberal

Aproape 100 de persoane s-au mobilizat, ieri, în fața Primăriei Uivar, după ce majoritatea...

Fantomele useriste! Hoardele de blatiști de pe transportul public timișorean circulă doar în mintea viceprimarului Ruben Lațcău

În urmă cu mai puțin de o săptămână, viceprimarul Timișoarei, useristul Ruben Lațcău, a...

Matrix userist! Viceprimarul Ruben Lațcău se luptă cu micuța mafie INEXISTENTĂ a reparațiilor din școlile publice

Un adevărat circ a început între viceprimarul userist al Timișoarei, Ruben Lațcău, și predecesorul...