- Advertisement -
Ingrediente:
2 ouă
100 g zahăr
1 iaurt sau sana (200 g)
200 g faină
50 g unt topit
Puţină sare
1 linguriţă praf de copt
1 plic zahăr vanilat
Răzătura de lămâie şi portocală
200 g dulceaţă
Mod de preparare:
Ouăle se mixează bine cu puţină sare, treptat se adăugă zahărul apoi untul topit, iaurtul, zahărul vanilat şi răzătura de lămâie. Faina amestecată cu praful de copt se adăugă în ploaie amestecând în continuare.
În formele de muffins se pune câte o lingură din compoziţie apoi câte 1 linguriţă de dulceaţă şi pe urma încă 1 lingura de compoziţie.Se pun la cuptor la 170-180 grade pentru 20-25 minute.Se scot şi se lasă la răcit, iar apoi se pudrează cu zahăr.
Poftă Bună!!!