Toamna vine cu Happy Hour la Swiss Corner. Poşete, curele sau portofele ale celor mai tari branduri pentru cele mai „tari” femei (P)

- Advertisement -
Happy Hour este cel mai nou concept prin care comerciantul elveţian Swiss Corner, magazin aflat în Timişoara, Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană), vine mai aproape de clienţii săi.

Happy Hour va avea loc în fiecare zi de vineri, de la ora 17:00 la ora 19:00, iar mâine, 13 septembrie (şi vineri şi 13) este cel mai bun prilej de a debuta această campanie.

Swiss Corner intenţionează, prin aceste acţiuni, să creeze o legătură strânsă cu clienţii săi, să-i cunoască mai bine, practic, să treacă la un alt nivel al „relaţiei” comerciale. Cu aceaste ocazii se vor organiza degustări de ciocolată fină şi cafea, de cea mai bună calitate. În acelaşi timp, clienţii vor asista la prezentarea produselor magazinului.

„Ca să demontăm mitul zilei de „Vineri 13″ am decis să facem prima întâlnire de acest gen chiar în această zi, în care vom servi câteva aperitive şi vă vom prezenta noul nostru produs: linia de poşete marca Valentino, Pierre Cardin, Gaudi, Egon Furstenberg, Krizia Poi, Rocco Barocco şi multe alte branduri care pot fi găsite în exclusivitate la noi în magazin. Despre poşete pot să vă spun că sunt din piele naturală şi pot fi asortate cu curele şi portofele aparţinând aceloraşi branduri. O poşetă Valentino înfrumuseţează toamna oricărei femei, iar asta o ştie oricine. E un cadou deosebit ce defineşte o persnalitate puternică” ne-a declarat Cristina Ciocârlie, managerul celor de la Swiss Corner.

Aşadar timişoreni, dar mai ales timişorence, vineri, 13 septembrie sunteţi aşteptaţi la Swiss Corner, în Piaţa Victoriei, la Happy Hour, între orele 17:00-19:00, la un pahar de vorbă şi un aperitiv. În fiecare zi de vineri vom putea asista la o prezentare de produse, în spaţiul elegant al magazinului Swiss Corner.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare