Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Toamna vine cu Happy Hour la Swiss Corner. Poşete, curele sau portofele ale celor mai tari branduri pentru cele mai „tari” femei (P)

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °
Happy Hour este cel mai nou concept prin care comerciantul elveţian Swiss Corner, magazin aflat în Timişoara, Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană), vine mai aproape de clienţii săi.

Happy Hour va avea loc în fiecare zi de vineri, de la ora 17:00 la ora 19:00, iar mâine, 13 septembrie (şi vineri şi 13) este cel mai bun prilej de a debuta această campanie.

Swiss Corner intenţionează, prin aceste acţiuni, să creeze o legătură strânsă cu clienţii săi, să-i cunoască mai bine, practic, să treacă la un alt nivel al „relaţiei” comerciale. Cu aceaste ocazii se vor organiza degustări de ciocolată fină şi cafea, de cea mai bună calitate. În acelaşi timp, clienţii vor asista la prezentarea produselor magazinului.

„Ca să demontăm mitul zilei de „Vineri 13″ am decis să facem prima întâlnire de acest gen chiar în această zi, în care vom servi câteva aperitive şi vă vom prezenta noul nostru produs: linia de poşete marca Valentino, Pierre Cardin, Gaudi, Egon Furstenberg, Krizia Poi, Rocco Barocco şi multe alte branduri care pot fi găsite în exclusivitate la noi în magazin. Despre poşete pot să vă spun că sunt din piele naturală şi pot fi asortate cu curele şi portofele aparţinând aceloraşi branduri. O poşetă Valentino înfrumuseţează toamna oricărei femei, iar asta o ştie oricine. E un cadou deosebit ce defineşte o persnalitate puternică” ne-a declarat Cristina Ciocârlie, managerul celor de la Swiss Corner.

Aşadar timişoreni, dar mai ales timişorence, vineri, 13 septembrie sunteţi aşteptaţi la Swiss Corner, în Piaţa Victoriei, la Happy Hour, între orele 17:00-19:00, la un pahar de vorbă şi un aperitiv. În fiecare zi de vineri vom putea asista la o prezentare de produse, în spaţiul elegant al magazinului Swiss Corner.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare