Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Szolnoki Olaj – BC Timişoara, ultima etapă europeană pentru „lei”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BC Timişoara se află în faţa ultimei partide a actualei ediţii a FIBA EuroChallenge Cup, meci ce contează pentru Grupa F a competiţiei. „Leii din Banat” se deplasează în Ungaria, la Szolnok, pentru o partidă între două echipe care şi-au schimbat recent antrenorii, culmea, ambele după meciuri contra altei formaţii maghiare – Kormend.

Etapa a şasea din faza grupelor a FIBA EuroChallenge Cup are loc în această seară, fază în care BC Timişoara joacă, de la ora 19:00, pe terenul celor de la Szolnoki Olaj. Cele două formaţii au un numitor comun, ambele schimbându-şi tehnicienii după meciul cu Kormend, cea de-a doua formaţie a grupei F, grupă în care, pe prima poziţie se află germanii de la Oldenburg.

Calculele sunt aproximativ făcute în această grupă, însă surprizele pot apărea, astfel, ţinând cont că BC Timişoara a acumulat 6 puncte în această grupă, iar formaţia din Szolnok 7, însă ambele echipe au şansa de a se califica mai departe, în funcţie de rezultatul din meciul direct, dar şi de cel înregistrat în partida dintre Kormend şi Oldenburg. Astfel, dacă Kormend se impune în faţa celor de la Oldenburg, nemţii merg mai departe alături de maghiari. Dacă se impun germanii, se califică, alături de aceştia, Szolnok indiferent de rezultatul partidei dintre ei şi timişoreni, cu excepţia unei victorii bănăţene la o diferenţă mai mare de 23 de puncte, care, în cazul în care apare în contul formaţiei de pe Bega, elevii lui Jovanovic sunt calificaţi în faza următoare alături de cei de la Oldenburg.

„Înainte de toate le-am cerut jucătorilor să nu facă nicio diferenţă între partide, pentru că toate sunt importante. Chiar dacă unii spun că va fi ultimul nostru meci în EuroChallenge, vrem să facem un rezultat bun, să avem o prestaţie solidă în faţa echipei care în tur ne-a învins la Timişoara. Vrem să arătăm că atunci am prins o zi mai puţin bună, vrem să ţinem rezultatul strâns şi, ca de fiecare dată, îmi doresc victoria. Pentru noi, presiunea nu este mare, căci suntem la prima experienţă în EuroChallenge, iar băieţii mei înţeleg că în acest moment campionatul intern este mult mai important, dar de asemenea, ne dorim să reprezentăm cât mai bine echipa şi oraşul” a declarat Srdjan Jovanovic, antrenor BC Timişoara.

„Nu vreau să pun asupra jucătorilor şi asupra mea presiunea unei victorii la 23 de puncte. Nu ar fi realist. Voi cere jucătorilor să dea totul, să uite partida cu Mediaşul pentru că a rămas în spate. Nu vreau să plângem după înfrângeri sau să facem sărbătoare după victorii. Campionatul este lung şi avem nevoie de luciditate. Aşadar, va fi un meci ca oricare altul şi vom vedea ce se va întâmpla” mai adăugat Srdjan Jovanovic, referitor la posibilitatea calificării echipei în faza următoare a competiţiei

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Ii urmareasc pe baietii astia de ceva vreme si pot sa spun ca fac spectacol in fiecare meci. Cu o coordonare mai sustinuta si de ce nu si cu prime de joc mai mari, adica moitivati fiind, eu zic ca vor ajunge departe. Bafta baieti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore