„Urşii” au fost mai slabi ca „leii”. BC Timişoara 86-61 BC Timba Timişoara în derby-ul timişorean de baschet

"Urşii" au fost mai slabi ca "leii". BC Timişoara 86-61 BC Timba Timişoara în derby-ul timişorean de baschet 1BC Timişoara s-a impus în derby-ul oraşului de pe Bega, la baschet masculin, disputat din nou după o pauză de aproape 40 de ani. „Leii din Banat” au dat piept cu „Urşii” de la Timba, elevii lui Jovanovic reuşind să se impună cu 86-61, însă partida nu le-a stat la discreţie aşa cum, poate, o arată scorul.

Chiar dacă Sala Constantin Jude a fost plină, atmosfera din tribune a fost mai degrabă una de operă, însă chiar şi aşa, baschetbaliştii şi-au văzut frumos de joc, pe parchet fiind un spectacol adevărat.

BC Timişoara a început meciul mai slab, „urşii” preluând conducerea destul de repede, aceştia reuşind să-şi menţină superioritatea inclusiv la finalul primului sfert, scorul primei părţi a întâlnirii fiind 21-26, avantajul fiind de partea oaspeţilor (BC Timba). Văzuţi în inferioritate, pe tabelă, „leii” şi-au scos colţii reuşind să reducă din handicap, pauza mare prinzându-i pe elevii lui Srdjan Jovanovic la egalitate de puncte cu „urşii”, 41-41.

Pauza mare a fost mai benefică pentru alb-violeţi, aceştia fiind mai montaţi în partea secundă a jocului, ceea ce avea să se vadă şi pe tabela de marcaj. BC Timişoara lua avans, iar la finalul a 30 de minute de joc, „leii” conduceau cu şase lungimi, 57-51, pentru ca ultimul sfert să facă diferenţa dintre cele două formaţii, alb-violeţii distanţându-se la 25 de puncte până la final, 86-61.

Cel mai bun „leu” a fost, din nou, Zlatko Jovanovic, componentul BC Timişoara reuşind să marcheze 22 de puncte, urmat Archie – 19, Delvon Johnson – 16, Djerasimovic – 10, Sarovic – 9, Jelenic şi Popescu cu câte 4 reuşite şi Căpuşan – 2.

În tabăra „urşilor” cel mai bun marcator a fost Jordan Glynn, cu 15 puncte, Huckaby şi Johnson cu câte 12 reuşite, Czmor – 9, Chief şi Milovic cu câte 6 puncte, Grubisic – 1.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

SCM BC Timisoara joaca astazi, ultimul meci din Top 6, pe teren propriu

Echipa de baschet SCM BC Timișoara joacă astăzi, de...

CJ Timis se lauda cu transparenta in alegerea finantarii proiectelor culturale si sportive pe anul 2019

Consiliul Județean Timiș (CJT) supune dezbaterii publice ghidurile privind...

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Pauza în care a intrat competiția națională de baschet...

”Leii din Banat” intalnesc SCM U Craiova in ultima etapa din turul grupei A a Ligii Nationale

SCM Timișoara întâlnește SCM ”U” Craiova în ultima etapă...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img