Un tânăr lugojean, noul consilier personal al primarului Nicolae Robu. De ce este considerat ”potrivit” VIDEO

- Advertisement -

Întrucât există locuri ”libere” în echipa de consilieri personali ai primarului Nicolae Robu, acesta a decis să ocupe un astfel de loc cu un lugojean care a condus, interimar, Incuboxx. ”Robert a fost student la Politehnică la licenţă şi este şi acum, de data aceasta la masterat. Îl cunosc din această postură şi evident că mi-am format în lungul timpului o părere foarte bună despre el din moment ce am avut încrederea să îi dau pe mână, lui și colegilor cu care a făcut echipă, Incubox-ul, în acea perioadă de tranziţie până când am reuşit să angajăm o firmă de administrare prin licitaţie”, l-a descris Robu pe Kristof.

Întrucât tânărul l-a dat pe spate pe Robu, datorită realizărilor sale de la Incuboxx, edilul a anunţat că i-a propus acestuia să se alăture ”în echipa mea executivă pe postul de consilier personal”. Kristof va avea ca principale responsabilități coordonarea Centrelor Incuboxx şi a celui de competenţe în domeniul automotive.

”Va avea de monitorizat modul în care se respectă dispoziţiile pe care eu le dau prin note interne şi chiar prin acte cu titulatura de dispoziţie a primarului. Aveam nevoie de o monitorizare mai atentă a modului în care se respectă ceea ce dispun eu, singur fiindu-mi greu să urmăresc la nivel de detaliu multitudinea de note interne și alte dispoziții pe care le generez”, a adăugat Robu, care l-a lăsat apoi pe tânărul consilier să se prezinte, ceea ce puteți urmări în înregistrarea video de mai jos.

”Remarcați că eu continui pe această linie, a încrederii în tineri. Le dau șanse să se afirme, să-și pună în valoare calitățile (…). Sunt foarte mulţi tineri în care eu am avut încredere, pe care i-am promovat, şi vreau să vă spun că până la ora actuală niciunul nu m-a dezamăgit. Și în partid și în Universitate și în Primărie. Mă simt apropiat de tineri, probabil datorită structurii mele lăuntrice, o structură de om tânăr şi sper să rămână la fel întotdeauna. De aceea rezonez foarte bine cu tinerii”, susține Nicolae Robu, care a explicat și care sunt atribuțiile celorlalți consilieri personali pe care îi are.

În echipa primarului urbei de pe Bega mai există un post de consilier liber, însă acesta va rămâne neocupat în continuare.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=Pu1KMj6u6IU&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Maraton Caritabil – Alergăm pentru Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Louis Țurcanu!

Pe 26 octombrie, între orele 9:00 și 12:00, vă...

Reluarea Circulației Tramvaielor pe Bulevardul Stan Vidrighin în Timișoara

Primăria Municipiului Timișoara anunță că, începând de sâmbătă, 19...

PSD Timiș și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie

Consiliul Politic Județean al Partidului Social Democrat Timiș a...

Din aceeași categorie