ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Da` ghiozdanul, cât e ghiozdanul?

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Da` ghiozdanul, cât e ghiozdanul? 1Pe ultima sută de metri părinţii se uită cum să le cumpere copiilor strictul necesar pentru începerea noului an şcolar.

Pe lângă uniformele şcolare, acolo unde se impun, părinţii trebuie să cumpere rechizite. Acest lucru scoate din bugetul unei familii pe puţin 400 de lei.

În librăriile din oraş preţul unui penar variază de la 8 lei la 49 de lei, cele mai scumpe fiind echipate cu creioane de colorat, carioci şi pixuri.

Un caiet mic costă 0,70 de bani, unul mare între 10 şi 13 lei, iar unul cu copertă cartonată de la 4 lei până la 30 de lei. Caietele speciale au preţuri speciale, asta în funcţie de cerinţe.

Raionul cu ghiozdane reprezintul locul unde părintele are de ales, după cum doreşte copilul. Un ghiozdan simplu costă 25 de lei, iar unul cu imprimeuri poate ajunge şi la 60 de lei. Uniformele copiilor costă între 120 şi 150 de lei.

O familie cu mai mulţi copii şi cu venituri medii se vede nevoită să renunţe la multe rechizite sau să le cumpere acestora rechizite şi îmbrăcăminte pe rând.

Alexandra Dobre

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore