Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Leii” bihoreni schimbă istoria pe Bega. BC Timişoara 79-87 CSM Oradea

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Şirul de victorii consecutive împotriva bihorenilor a fost întrerupte aseară de ardeleni în faţa celor de la BC Timişoara. După ce timp de aproape trei ani, BC Timişoara s-a impus pe linie în faţa „Leilor” din Oradea, echipa pregătită de perfect pentru acest meci de Achima a controlat jocul de la un capăt la altul, bănăţenii nereuşind să iasă prea mult în evidenţă.

Orădenii au început furtunos, deşi „Leii din Banat” se bazau pe un joc de senzaţie la debutul americanului Jason Cornell Conley (32 de ani), însă oaspeţii şi-au adjudecat primul sfert la trei lungimi de undă. Sfertul doi a fost un adevărat dezastru în tabăra timişoreană, ardelenii reuşind să marcheze de două ori mai multe puncte comparativ cu gazdele din sala Constantin Jude, iar scorul pauzei devenea 55-37.

Repriza secundă a însemnat s-a vrut un atac furibund la coşul CSM-ului, însă Jovanovic şi compania nu au reuşit până la final decât să reducă din diferenţă, scorul final al partidei devenind 79-87.

Pentru BC Timişoara au marcat: Anthony Lee-Ingram – 26 de puncte, Radulovic – 20, Panic – 10, Jovanovic – 8, Volkus – 8, Conley – 5 şi Filip – 2.

Foto:facebook.com/baschetclubtimisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare