Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Scandal la Miss World România: „A fost aleasă concurenta cea mai grasă şi cu cea mai multă celulită”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Câştigătoarea concursului Miss World România 2013, Andreea Chiru, o brăileancă de 20 de ani, a fost contestată pe motiv că nu ar avea dimensiunile unui model internaţional.

Andreea Chiru a fost desemnată joi seară cea mai frumoasă româncă. Brăileanca în vârstă de 20 de ani a atras după acest concurs de frumuseţe invidii şi critici dure pentru că unele concurente au catalogat-o drept „cea mai grasă şi plină de celulită concurentă”.

„Miss World România 2013 a fost aleasă cea mai grasă concurentă, cu măsuri 90-65-96 şi având cea mai multă celulită din concurs. Celelalte titluri au fost obţinute de fete musculoase, mici de statură sau cu ten acneic. Până şi mesajul publicului a fost sugestiv: dacă vreţi să câştigaţi, mâncaţi bine şi nu vă feriţi de celulită, chiar şi dacă e proeminentă până la genunchi”, a declarat o concurentă sub protecţia anonimatului pentru wowbiz.ro.

Câştigătoarea Miss World România a recunoscut că nu are încă greutatea perfectă. Ea are o înălţime de 1,77 m şi 58 de kg, însă a promis că va ţine o dietă şi va slăbi încă 5 kilograme până la finala din Indonezia.

 

 
Sursa:rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare