Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Măcinică reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Timiş

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După ce sâmbătă seara în jurul orei 23:20, Măcinică nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a fugit de aceştia rănindul uşor pe şeful Poliţiei Recaş, în această seară în jurul orei 19:00, “Titi ciobanul”, a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul IPJ.

Acesta s-a predat azi dimineaţă la sediul IPJ Timiş, iar după audierile făcute de poliţişti, a fost dus la parchet unde un procuror l-a audiat pe acesta în jur de 5 ore. Măcinică a fost acuzat de două fapte de ULTRAJ, şi fugă de la locul accidentului, iar mâine va fi prezentat din nou unui procuror, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La introducerea în arestul IPJ Timiş, Măcinică a răspuns la „mişto” întrebărilor adresate de jurnalişti, dar pentru a vedea ce a răspuns “Titi Ciobanul”, urmăriţi filmarea de mai jos. Surse demne de încredere ne-au declarat că maşina ciobanului, ar fi ascunsă într-o pădure undeva în zona Nadăş, iar cel mai probabil mâine anchetatorii se vor deplasa cu Măcinică, la locul unde acesta a ascuns autoturismul.
Vom reveni cu noutăţi legate de cazul ciobanului, care a dat cu maşina peste poliţişti şi a fugit de la locul accidentului.

[responsive_youtube

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore