Polițiștii timișeni au confiscat două mașini de lux care figurau ca fiind furate din străinătate. Valoarea autovehiculelor se ridică la 150.000 de euro.

Cele două mașini au fost depistate de către polițiști pe străzile din Timișoara. Acestea figurau ca fiind furate din Germania și Olanda și erau conduse de bărbați de 35, respectiv 25 de ani.

foto 2

„În zilele de 17 și 18 august a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii timișeni au depistat pe raza municipiului Timișoara două autovehicule de lux care figurau sustrase, în cursul lunii august a.c., din Germania, respectiv Olanda. Vehiculele au fost depistate în posesia unor bărbați de 35 și 25 de ani, din Timișoara, respectiv localitatea Coșteiu, județul Timiș.

Valoarea mașinilor a fost estimată la 150.000 de euro.

Ambii posesori de autoturisme s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar mașinile au fost confiscate până la finalizarea cercetărilor.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.