Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PSD Timiș vrea să cumpere ”tăcerea” publicației Vocea Timișului, cu acuze grave asupra primarului Robu. Ce spune edilul Timișoarei VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În ultimele zile, consilierul local al PSD Timiș, Alfred Simonis, a încercat să ”convingă”, prin diferite metode, publicația on-line Vocea Timișului să-și ”țină gura” și să nu mai permită postarea de articole care ar putea dăuna imaginii PSD Timiș și membrilor acestui partid. Simonis a încercat, în două rânduri, să-l ”cumpere” pe colegul nostru, Radu Constantin, pentru a ”pleca în vacanță”. Politicianul i-a solicitat o întrevedere, unde, după ce l-a întrebat ”în scris” cât îi costă ca Vocea Timișului să renunțe să mai dezvăluie ”fapte” în care sunt implicați cei din PSD Timiș, l-a acuzat pe colegul nostru de faptul că a fost plătit de Nicolae Robu, pentru simplul fapt că redactorul site-ului nostru a refuzat ”oferta” tânărului politician care face ”mișto” tocmai de Robu, pe Facebook.

Chestionat public, de același coleg, în fața tuturor jurnaliștilor prezenți astăzi în Primăria Timișoara, la ședința săptămânală a primarului Nicolae Robu, acesta s-a arătat stupefiat de acuzațiile venite din partea pesediștilor. După o porție zdravămă de râs, Robu a încercat să explice, din nou că el sau partidul pe care în reprezintă nu oferă bani pentru a se promova în vreun fel, povestind și despre înscenarea pusă la cale de cineva care îl urmărește și filmează, tot ce face. ”Eu nu dau bani nimănui, ca să fie foarte limpede și din fericire am acest principiu. V-am povestit ce înscenare mi-a fost pregătită în Piața Victoriei, când au venit doi cerșetori la mine, dar în realitate erau doi indivizi -parte dintr-un scenariu-, mi-au cerut bani de drum să se întoarcă înapoi la Arad, că ar fi participat la miting. Dacă eu le-aș fi dat 15 lei cât mi-au cerut, eram filmat, pentru că s-a dovedit ulterior că am fost filmat pas cu pas. Se pare că cineva mă urmărește și filmează tot ce fac. Treaba lor! Își pierd vremea! Vă dați seama ce s-ar fi întâmplat. Ce plătește PNL-ul ca publicitate electorală este la vedere, pe pe bază de acte oficiale. Ce nu face obiectul unui act oficial, nu există!” a spus Robu.

Vezi mai jos înregistrarea video cu dialogul dintre colegul nostru, purtat cu Nicolae Robu, în fața colegiilor de breaslă, acolo unde primarul spune că el, nu a plătit niciodată pe nimeni și nici n-o să plătească.

[responsive_youtube

1 COMENTARIU

  1. Bine saracul Alfred e atat de imbatat de putere ca imediat va iesi sa spun ca a inventat apa calda la robinet pe care din cate stiu nu o prea foloseste :)))

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare