Scumpiri „tradiţionale” la carnea de porc

- Advertisement -

Scumpiri „tradiţionale” la carnea de porc 1Preţurile la carnea de porc ar putea creşte cu maximum 15% în preajma Sărbătorilor de iarnă, însă ce se va întâmpla cu exactitate este greu de estimat, a declarat, ieri, preşedintele Asociaţiei Producătorilor de Carne de Porc din România (APCPR), Ioan Ladoşi. „Este o chestiune speculativă. Nu cred că pot creşte (preţurile – n.r.) cu mai mult de 15%, pentru că se vorbeşte despre suportabilitate. Preţurile vor creşte atât cât suportă piaţa, cât poate omul să ducă şi să cumpere”, a spus Ladoşi, întrebat despre o eventuală majorare a preţurilor la carnea de porc în preajma Crăciunului. Preşedintele APCPR a explicat că, în prezent, preţurile la carnea de porc practicate în România nu diferă de cele din străinătate, însă la noi există o particularitate care dereglează piaţa, mai exact faptul că înainte de Crăciun ţăranii încep să taie porcii din gospodăriile proprii pe care îi vând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

13 persoane reținute pentru furt de combustibil în Timișoara

Polițiștii din cadrul Secției 5 Urbane Timișoara au demarat...

Din aceeași categorie

Importurile ar putea tempera creşterea preţurilor produselor agricole

Sfârşitul acestui an şi începutul anului viitor ne vor...

Sezonul rece vine împreună cu subvenţiile pentru încălzirea locuinţelor! Vezi actele necesare şi centrelee de depunere a cererilor

Direcţia de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara şi furnizorul de...