Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieVIDEO ”Arsenalul” cu care se face dezinsectia si deratizarea in Timisoara, prezentate...

VIDEO ”Arsenalul” cu care se face dezinsectia si deratizarea in Timisoara, prezentate ca la parada

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și reprezentanții firmei ploieștene care a câștigat licitația pentru dezinsecția și deratizarea capitalei Banatului au prezentat, aseară, utilajele și ”forțele umane” ca la o paradă militară.

Timișoara va avea din nou, după mai bine de cinci ani în care se recurs la ”forță majoră”, contract cu o firmă care să se ocupe de dezinsecția, dezinfecția și deratizarea orașului. Așa cum vă prezentam AICI, cele trei servicii vor fi executate de SC CORAL IMPEX SRL din Ploiești.

Marți seara, într-o parcare din zona Calea Lugojului, primarul Timișoarei și directorul companiei au făcut ”prezentarea” tehnicii din dotare a firmei, asemeni unei parade militare. Muncitorii societății, circa 30 de persoane, au fost îmbrăcați în uniforme noi, ”dotați” corespunzător pentru ceea ce urmează să prezinte, iar utilajele, pe care le vor utiliza în scopul ”exterminării inamicilor” zburători sau rozători, au fost aliniate frumos în spatele ”soldaților”.

”Sunt montate GPS-uri pe mașini, iar în fiecare zi se va face recepția substanțelor cu care lucrăm. Dezinsecția de va face pe întreaga suprafață a municipiului, dar sunt zone cu apă unde vom insista ceva mai mult”, a detaliat Alexandru Badea, reprezentantul companiei care va asigura eliminarea dăunătorilor din capitala Banatului.

De asemenea, Nicolae Robu a precizat că instituția pe care o conduce își ia angajamentul să verifice activitatea zilnică a societății care va asigura deratizarea, dezinsecția și dezinfecția pe teritoriul Timișoarei.

Operațiunea de deratizare a demarat în cursul zilei de miercuri, dinspre periferia capitalei Banatului înspre zona centrală, în timp ce dezinsecția și dezinfecția, care se vor efectua atât terestru cât și aerian, vor demara săptămâna viitoare, motivul invocat fiind prognoza meteo, care anunță ploi în zilele următoare.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

O nouă acţiune de dezinsecţie aeriană și terestră începe săptămâna viitoare la Timișoara!

Continuă dezinsecția la Timișoara! Municipalitatea anunță că, în perioada 19-24 mai, se va desfășura...