VIDEO ”Arsenalul” cu care se face dezinsectia si deratizarea in Timisoara, prezentate ca la parada

- Advertisement -

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și reprezentanții firmei ploieștene care a câștigat licitația pentru dezinsecția și deratizarea capitalei Banatului au prezentat, aseară, utilajele și ”forțele umane” ca la o paradă militară.

Timișoara va avea din nou, după mai bine de cinci ani în care se recurs la ”forță majoră”, contract cu o firmă care să se ocupe de dezinsecția, dezinfecția și deratizarea orașului. Așa cum vă prezentam AICI, cele trei servicii vor fi executate de SC CORAL IMPEX SRL din Ploiești.

Marți seara, într-o parcare din zona Calea Lugojului, primarul Timișoarei și directorul companiei au făcut ”prezentarea” tehnicii din dotare a firmei, asemeni unei parade militare. Muncitorii societății, circa 30 de persoane, au fost îmbrăcați în uniforme noi, ”dotați” corespunzător pentru ceea ce urmează să prezinte, iar utilajele, pe care le vor utiliza în scopul ”exterminării inamicilor” zburători sau rozători, au fost aliniate frumos în spatele ”soldaților”.

”Sunt montate GPS-uri pe mașini, iar în fiecare zi se va face recepția substanțelor cu care lucrăm. Dezinsecția de va face pe întreaga suprafață a municipiului, dar sunt zone cu apă unde vom insista ceva mai mult”, a detaliat Alexandru Badea, reprezentantul companiei care va asigura eliminarea dăunătorilor din capitala Banatului.

De asemenea, Nicolae Robu a precizat că instituția pe care o conduce își ia angajamentul să verifice activitatea zilnică a societății care va asigura deratizarea, dezinsecția și dezinfecția pe teritoriul Timișoarei.

Operațiunea de deratizare a demarat în cursul zilei de miercuri, dinspre periferia capitalei Banatului înspre zona centrală, în timp ce dezinsecția și dezinfecția, care se vor efectua atât terestru cât și aerian, vor demara săptămâna viitoare, motivul invocat fiind prognoza meteo, care anunță ploi în zilele următoare.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Timișoara – de la primul tramvai electric la întâiul mijlocul de transport în comun cu cea mai lungă autonomie din lume

De-a lungul secolelor, în Banat s-au înregistrat nenumărate premiere....

Ochiul Beiului, un colţ de natură scăldat în legende FOTO

Aşezată în judeţul Caraş, Ochiul Beiului se numără printre...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img