Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

CJT promite o parcare supraetajată vizavi de Hotel Timișoara. Vezi când va fi gata!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După ce municipalitatea a anunțat că parcarea din spatele magazinului Bega a fost trecută sub autoritatea SDM pentru ca reprezentanții Drumurilor Municipale să găsească investitori privați pentru constrirea unei parcări supraetajate cu 500 de locuri, autoritățile județene pregătesc și ele documentația pentru realizarea unei parcări tot în centrul Timișoarei, pe strada Sfântul Ioan, în locul actualei parcări de la fostul Comisariat Militar Județean.

Călin Dobra, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș a declarat că planul CJT este de a construi o parcare supraterană la nivel european: „Pe acea locație, unde este terenul Consiliului Județean, dorim construirea unei parcări supraterane, o parcare modernă. Este, la ora asta, o parcare la CJT, dar vream s-o transformăm într-o parcare modernă, cum există în toate țările din UE.”

Nicolae Robu, edilul Timișoarei, este de acord cu planul Consiliului Județean și consideră că o parcare supraterană în zona Sfântul Ioan ar fi o construcție benefică pentru oraș. Primarul a specificat că înălțimea clădirii s-ar putea să fie la fel cu cea a clădirilor din jur. Vă reamintim că în vecinătatea parcării Comisariatului se află Hotel Timișoara și clădirea unde la parter se află magazinul Materna: S-ar putea merge la un regim de înălțime până la nivelul clădirilor din vecinătate, a clădirilor înalte din vecinătate. Ar fi un mare beneficiu pentru oraș să avem și în acea parte o parcare supraterană” a explicat Robu.

Reprezentanții CJT sunt de părere că parcarea va fi gata în 2015 , iar taxa de staționare va fi de 4 lei pe oră.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore