Trecând peste momentul jenant de la inaugurarea OncoGen, în care personajele de pe scena politică timișoreană s-au îmbulzit pentru a capta atenția mass-media și pentru a-și însuși din meritele finalizării proiectului care a durat aproape o jumătate de deceniu, adevărații artizani ai acestei victorii a medicinei de pe Bega sunt medicii care au stat în spate. Printre aceștia, alături de echipa coordonată de prof. dr. Virgil Păunescu, se numără și directorul Spitalului Județean Timișoara, Marius Craina.
Înainte de calitatea și profesionalismul pe care le manifestă în meseria sa de medic, Marius Craina impresionează prin prestanță și implicarea sufletească de care dă dovadă în tot ceea ce face, în special în vindecarea pacienților săi. „Vreau să reafirm că sunt mândru de faptul că fac parte din colectivul Spitalului Județean Timișoara și din corpul didactic al UVB. Vreau să-l felicit pe domnul Virgil Păunescu, care a condus această realizare alături de echipa formată din doamnele Carmen Bunu Panaitescu, Gabriela Tănăsie și Mariana Sturza, dar și de inginerul Cosmin Munteanu, dar și pe ceilalți care s-au implicat. După cinci ani de zile putem să ne bucurăm de funcționalitatea centrului OncoGen”, a afirmat profesorul Marius Craina.
Directorul Spitalului Județean Timișoara consideră că data de 23 octombrie trebuie văzută ca și o sărbătoare pentru întregul corp academic al municipiului și îi invită la muncă pe colegii săi, pentru a salva cât mai multe vieți. „O echipă complexă, interdisciplinară, multidisciplinară a condus la finalizarea proiectului astfel încât putem spune că medicina și cercetarea din Timișoara joacă în altă ligă, în Champions League! În jur de 30 de cercetători își vor desfășura activitatea în Centrul de Cercetare OncoGen”, a conchis dr. Marius Craina.
[responsive_youtube