2 pulpe de pui intregi
1 capatana de usturoi
1 ceapa mare
1 lingura ulei de masline
condimente de pui
sare piper
busuioc,cimbru
suc de rosii 500ml
optional: boia dulce
jumatate lingurita zahar
MOD DE PREPARARE
Se spala se curata si apoi se portioneaza pulpele ,se pun intr-un castron si se condimenteza cu sare, piper condimente de pui si putin ulei de masline.Se incalzeste o tigaie(de preferat din teflonpentru ca nu se adauga ulei) si se prajesc usor pulpele la foc mediu ,in alta cratita sau tigaie se caleste ceapa impreuna cu 2,3 catei de usturoi zdrobiti se adauga pulpele prajite se amesteca usor ,se adauga o cana de apa si apoi sucul de rosii, se condimenteaza cu sare piper si daca doriti boia dulce si zahar, daca sosul scade prea tare se mai adauga apa.Cand carnea este suficient de patrunsa se adauga restul de usturoi si busuiocul impreuna cu cimbrul se mai lasa 5minute si se inchide focul se acopera si se trage deoparte.
Se serveste cu mamaliguta.
Pofta Buna !