Master Chef pe şantierul de la Popa Şapcă. Muncitorii prăjesc slănină la autogen

- Advertisement -

Lărgirea pasajului de la Popa Şapcă e una din cele mai ample lucrări de infrastructură din Timişoara. Conform promisiunilor făcute de primarul Nicolae Robu, lucrările ar trebui să se încheie înainte de venirea iernii. Între timp, cât afară e cald, muncitorii de pe şantier au ţinut să îşi demonstreze talentele de bucătari, făcând un mic picnic . Aceştia au fost suprinşi de un timişorean care i-a pozat în timp ce îşi prăjeau slănina înfiptă în ţepuşe cu ajutorul unui autogen

„Streetfood festival continuă! Azi pe Popa Şapcă, muncitorii de la pasaj au purcel la acetilenă!„, a scris pe Facebook timişoreanul care a fotografiat scena.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie