- Advertisement -
1 kg piept de pui dezosat (4 bucati piept de pui)
4 oua
3 linguri faina
150 gr pesmet cu verdeturi (sau pesmet simplu)
piper, sare
mult ulei pentru prajit
Bucati: 16
Preparare
- Pieptul se taie felii, cate 3-4 felii din fiecare bucata.
- Fiecare felie se bate pe ambele parti pana devine subtirel. Se pipereaza feliile.
* daca nu folositi pesmet cu verdeturi care e deja sarat puneti si putina sare pe feliile de carne - Intr-o tigaie se incinge bine ulei cam de 2 degete.
- Intr-un bol se bat ouale cu putina sare si apoi se incorporeaza faina. Pesmetul se pune pe o farfurie lata.
- Fiecare felie de carne se scufunda in vasul cu ou , apoi se trece prin pesmet pe ambele parti.
- Se pajesc snitelele cam 3 minute pe o parte si apoi inca 3 pe cealalta. Se scot pe servetele de hartie sa se absoarba grasimea.