Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Fără maşini parcate pe străzi între Piaţa 700 şi Bastion. Proiectul anunţat de Robu pentru 2019

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Extinderea zonei pietonale din Timişoara de la Piaţa 700 şi până la Bastion. Aşa sună planul primarului Nicolae Robu pentru următorii doi ani de zile. Moderniziarea străzilor ar urma să se facă cu bani de la bugetul local al Timişoarei.

„Estimez că în 2018 vom avea parcarea supraterană de peste 1.000 de locuri în zona Oituz pentru că altă locaţie nu există şi de îndată ce o vom avea să o transformăm zona în zonă pietonală mai întâi probabil cu intervenţii de reparaţie tehnologică cu ocazia căreia o să ducem la acelaşi nivel totul din zid în zid, dar în orice caz doar cu titlu provizoriu, pentru că ceea ce ne dorim este să accedem la fonduri ca şi restul străzilor din acest areal să fie cu pavaj cu piatră naturală. Numai că după ce vom avea parcarea făcută, între a lăsa în continuare maşini pe străzi şi a le transforma în străzi pietonale cu piatră înspre ziduri şi asfalt în rest optez pentru varianta a doua. Să facem străzile pietonale chiar dacă în această tehnologie provizorie tehnologia care nu este costisitoare este perfect legală cu aceste titluri de intervenţie”, a declarat Nicolae Robu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore