RATATOUILLE
INGREDIENTE:
1 vânata mai mare
1 dovlecel
3 ardei (roşu,verde, galben)
2 cepe mai mari
1 conserva de roşii tocate şi decojite
4-5 căţei usturoi
sare ,piper
frunze de dafin , ulei de măsline (1 lingură)
MOD DE PREPARARE:
Vânăta spălată bine se taie cubuleţe şi se prăjeşte într-o tigaie, se scoate şi se pune deoparte ,în aceiaşi tigaie se prăjeşte dovlecelul şi apoi ardeii tăiaţi şi ei cubuleţe.În altă tigaie mai mare se căleşte ceapa tăiată mai mare împreună cu usturoiul, apoi se adăugă legumele prăjite iar la final conserva de roşii şi foaia de dafin , se lasa să fiarbă şi se potriveşte de sare şi piper.Se serveşte ca atare .Este un fel de mâncare sănătos şi uşor de preparat.
Poftă Bună!!!