Ingrediente:
500 g biscuiţi simpli
400 ml lapte călduţ
6-7 linguri zahăr
25 g margarina sau unt topit
3 linguri de cacao
Crema:
200 g zahăr pudră
1 gălbenuş de ou
250 g margarina sau unt
50 -75 g nucă de cocos (după cât de mult va place cocoşul)
3 plicuri zahăr vanilat
Mod de preparare: Biscuiţi se zdrobesc bine în robot, se pun într-un castron se adăugă cacaua se amestecă bine şi se toarnă laptele încălzit puţin în care aţi pus şi zahărul, se amestecă bine şi apoi se pune treptat margarina topită dar să nu fie fierbinte. se frământă bine până rezultă o compoziţie omogenă care se poate întinde dacă este prea moale puneţi puţin la frigider.
Crema: Untul sau margarina se freacă bine cu zahărul şi zahărul vanilat apoi se adăugă gălbenuşul, iar la sfârşit nucă de cocos (treptat).
Compoziţia de biscuiţi se împarte în două fiecare parte se întinde pe o folie alimentară, cu sucitorul cu o grosime de jumătate de cm, crema se întinde pe ambele foi, care se rulează şi se pun la frigider.
Vă doresc
Poftă Bună!!!