Hoțul care a furat ieri lanțișorul de aur de la gâtul timișorencei, a fost arestat preventiv. Minorul este cercetat în libertate

0
1088

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale l-au arestat preventiv pe tânărul de 20 de ani acuzat de tâlhărie, după ce vineri, alături de un minor de 17 ani, au smuls lănţişorul de aur de la gâtul unei femei. Fapta a fost comisă în jurul orei 7:20, pe strada Eneas din Timișoara, iar cei doi au fost imobilizați de doi trecători care au auzit țipetele femeii.

Astfel, sâmbătă, 5 iulie 2014, IPJ Timiș informează că cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de arestare preventivă unde s-a stabilit că minorul poate fi cercetat în stare de libertate, în timp ce pe numele tânărului de 20 de ani magistraţii au emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.