Ingrediente
1 paine
1/2 cana (125 g) margarina moale
2 linguri (30 ml) mustar
10 felii sunca
1 1/2 cana (375 g) branza rasa
8 oua
1/2 cana (125 ml) lapte
sare si piper dupa gust
2 linguri (3o g) margarina
1 ceapa, taiata subtire
1 cutie (250 g) ciuperci
2 rosii, taiate in cubulete
1/2 cana (125 g) branza feta faramata
1/4 cana (60 g) patrunjel proaspat tocat
Mod de preparare
1. Preincalziti cuptorul la 180°. Ungeti toate feliile de paine cu margarina si mustar. Faceti sandvisuri cu sunca si branza. Taiati sandvisurile in triunghiuri si aranjati-le astfel incat sa se suprapuna usor intr-o tava unsa cu margarina.
2. Bateti ouale si amestecati-le cu lapte, apoi potriviti de sare si piper. Turnati amestecul de oua peste sandvisuri.
3. Adaugati ceapa, ciupercile si rosiile in tava. Presarati si branza feta si patrunjelul. Coaceti la cuptor timp de 25-30 minute pana ce compozitia devine maroniu-aurie. Lasati sa se raceasca si serviti micul-dejun caldut.