Gigi Ilaș

Gigi Ilaș, ,,jurnalistul” timișorean al cărui nume apare și în dosarul traficului de minore în care este implicat polițistul Ovidiu Gîțan sau fostul judecător Nicolae Tomuș, a fost prins de către polițiștii Secției 5, beat la volan, sâmbătă noaptea și s-a ales cu carnetul suspendat pentru 90 de zile.

Gigi Ilaș este cunoscut în Timișoara ca fiind un apropiat al liderului de sindicat Doinel Malcoci şi al avocatului Florin Kovacs, audiat și el în calitate de martor în dosarul de proxenetism. El și-a câștigat și renumele de ,,spionul din pubelă” al polițistului Ovidiu Gîțan, eliberat recent din penitenciarul Popa Şapcă. Potrivit anchetatorilor, Ilaș a avut mai multe întâlniri cu cei cercetați în dosar și chiar a încercat să pună presiune pe procurorul care a anchetat cazul.

Gigi Ilaș este și cel care, la comanda avocatului Florin Kovacs, a scris numai minciuni despre polițiștii rutieri, după ce soția ,,avocatului VIP”, a fost filmată de reporterii Vocea Timișului, în noaptea de 13/14 ianuarie, pe domeniul public, la o razie a oamenilor legii când a fost testată de aceștia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În același stil caracteristic, deontologul Gigi Ilaș a băut sâmbătă noaptea, iar apoi s-a urcat la volan, fără să-i pese de faptul că ar putea pune în pericol viețile celorlalți participanți la trafic.

„În noaptea de 12 spre 13 martie, polițiștii Secției 5 au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Frigului. Întrucât șoferul, un bărbat de 49 de ani, emana vapori de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,14 alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au aplicat o sancțiune de 945 lei și i-au reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

În încheiere îl cităm pe ,,jurnalistul 100 de marci”:

,,Primul semn al intrării în normalitate este destul de vizibil, în condițiile în care, ,,jurnalistul beţiv” a dispărut, subit, de pe drumurile din Timişoara.”

UPDATE. Gigi Ilaș, beat la volan, cu asigurarea și verificarea ITP expirate

În noaptea în care a fost prins încălcând legea de către polițiștii Secției 5 din Timișoara, Gigi Ilaș nu s-a urcat doar băut la volan. De parcă asta nu ar fi fost suficient, el circula cu ITP-ul expirat și asigurarea la mașină expirată. Astfel polițiștii i-au dat jos numele de înmatriculare de pe autoturism și i-au reținut talonul.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.