Vrei să mergi la cinema? Află ce filme rulează săptămâna aceasta

0
527

Filmele ce vor rula la cinematograful de la Iulius Mall, săptămâna viitoare sunt:

 • Eu, Frankenstein/ I, Frankenstein – Acţiunea filmului este plasată într-un prezent distopic, unde gargui răzbunători şi demoni feroce se dezlănţuie într-o bătălie finală pentru putere. Creaţie a lui Victor Frankenstein,Adam se trezeşte prins în mijlocul confruntării celor două rase şi ajunge astfel să descopere un secret despre el însuşi. Filmul se va derula la orele 18:10 şi 20:20.
 • Furia/  Tokarev – Thriller-ul îl are ca şi protagonist de pe Nicolas Cage, acesta duce o viaţă de infractor alături de tovarăşii săi. Acţiunea este declanşată de furtul unei sume de bani a unui mafiot rus. Acesta va rula la orele 15:30, 19:20 şi 21:30.
 • Grudge Match:Faceţi pariurile / Grudge Match – Stallone şi De Niro sunt doi pugilişti veterani a căror rivalitate a devenit celebră dincolo de graniţa sportului. În anii de glorie, niciunul dintre ei nu a reuşit să-şi dovedească supremaţia în faţa celuilalt. În anul 1983, chiar înainte de meciul decisiv, Sharp (Sylvester Stalone) şi-a anunţat retragerea fără a da o explicaţie. Acum, la 30 de ani de la nefericitul eveniment care le-a distrus cariera, un promotor de box le face o ofertă de nerefuzat: să ducă lupta la final odată pentru totdeauna. Filmul va rula începând cu orele 21:20.
 • Hobbitul 2:Dezolarea lui Smaug/ The Hobbit 2 :The Desolation of Smaug – Un film ce continuă aventurile lui Bilbo Baggins pe parcursul călătoriei alături de vrăjitorul Gandalf şi cei 13 pitici, conduşi de Thorin, în misiunea lor de a pune din nou stăpânire pe Regatul Pierdut. Filmul se va derula la ora 16:50.
 • Jack Ryan:Agentul din umbră / Jack Ryan :Shadow Recruit – Celebrul personaj al romancierului Tom Clancy revine pe marile ecrane interpretat de Chris Pine. După o carieră în armată, Ryan se reinventează ca analist financiar şi, aflat la Moscova, descoperă planurile unui magnat de a submina situaţia economică a Statelor Unite. Filmul se va derula începând cu orele 22:20.
 • Legenda lui Hercule / The Legend of Hercules – Tânărul Hercule este fiul unei regine din Grecia antică şi a lui Zeus, produsul unui pact realizat din dorinţa de a îndepărta de la domnie un rege despot şi de a aduce pacea în regat. Fără să-şi cunoască originile, curajosul prinţ se lasă condus doar de dorinţa de a obţine iubirea lui Hebe, prinţesa Cretei, logodită cu propriul lui frate. Când află care este adevărata sa menire, legendarul personaj trebuie să aleagă între a deveni eroul unei naţiuni sau a fugi cu femeia iubită. Filmul se va derula la orele 17:10, 20:30, 22:20 şi 22:40.
 • Lupul de pe Wall Street / The Wolf of Wall Street –  Filmul este bazat pe best-seller-ul cu acelaşi titlu scris de Jordan Belfort în care este urmărit destinul unui tânăr, din anii ’80 (când devine milionar), până în anii ’90 (când cariera lui este zdruncinată şi ajunge să fie condamnat la închisoare). Filmul va rula la cinematograf la orele 18:30 şi 22:00.
 • Regatul de gheaţă/Frozen – Acţiunea filmului este declanşată când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului.Filmul se va derula la orele 16:10 şi 18:20.
 • Ronin:47 pentru răzbunare/ 47 Ronin – Acţiunea filmului debutează după ce un războinic le ucide maestrul şi îi declară proscrişi, 47 de samurai rămaşi fără stăpân jură să se răzbune şi să-şi recâştige onoarea. Goniţi din casele lor şi împrăştiaţi prin tot ţinutul, aceşti ronini se văd nevoiţi să apeleze la ajutorul lui Kai. Filmul va rula începând cu orele 20:00.
 • Ţeapă în stil american / American Hustle – Un film de ficţiune care se petrece în lumea fascinantă a unuia dintre cele grozave scandaluri ale anilor 1970. Acesta spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care alături de seducătoarea şi parşiva sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper). Filmul va rula începând cu ora 16:10.
 • The Nut Job:Goana după alune / The Nut Job – Noua comedie animată ne poartă în orăşelul Oakton, unde neastâmpăratul veveriţoi Surly (Will Arnett) şi prietenul său, şoarecele Buddy, pun la cale un plan extraordinar: să jefuiască cel mai mare magazin de alune. Animaţia va rula pe marele ecran la orele 15:20 şi 16:20.
 • Ţinutul din mijlocul verii / August:Osage County – Acţiunea filmului se petrece într-o localitate din statul Oklahoma, în luna august, şi urmăreşte relaţiile extrem de tensionate dintre membrii familiei Weston, care ascund multe secrete întunecate. Pe parcursul filmului suntem martorii unor certuri interminabile, dureroase şi totuşi amuzante uneori. Filmul se va derula începând cu orele 18:50.
 • Un poliţist şi jumătate / Râde Along – Un tip căruia-i turuie gura încontinuu ţine neapărat să meargă măcar o dată în patrulare pe străzile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un poliţist căruia-i sare ţandăra foarte uşor. Odată ce acesta acceptă să fie însoţit de (probabil, spre disperarea lui) viitorul lui cumnat, cel din urmă se vede nevoit să facă tot posibilul să supravieţuiască în cele mai nebuneşti 24 de ore din viaţa lui. Filmul va rula la orele 17:40, 19:50 şi 22:10.

 

Vă dorim vizionare plăcută!

Spune-ţi opinia civilizat!