Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDJ Gino Manzotti, un polițist care a REFUZAT MITĂ, un judecător și...

DJ Gino Manzotti, un polițist care a REFUZAT MITĂ, un judecător și alte ”vedete” locale, într-un dosar de PROSTITUȚIE

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), alături de polițiștii de la ”Crimă Organizată”, au descins joi dimineață la mai multe adrese din județele Timiș și Arad, pentru efectuarea de percheziții în vederea reținerii și audierii mai multor persoane acuzate de trafic de persoane, prostituție și alte fapte asimilate.

Surse judiciare susțin că suspecţii plasau tinere, majoritatea minore eleve ale liceelor din capitala Banatului, unor clienţi dispuşi să plătească sume mari de bani pentru a întreţine relaţii sexuale, sau chiar pentru a participa la orgii sexuale.

Rețeaua era condusă de un cunoscut membru al lumii interlope de pe Bega, Paul Vasile Mânzu, locuința acestuia fiind locul de întâlnire dintre fete şi clienţi. Minorele erau filmate pe ascuns în timp ce întreţineau relaţii sexuale cu clienţii, urmând ca în cazul în care acestea refuzau ulterior să mai participe la asfel de ”partide”, să fie amenințate cu faptul că înregistrările video vor ajunge la părinții lor.

Una dintre percheziții s-a desfășurat la domiciliul unui polițist de la Secţia 1 Poliţie Timişoara, un agent care în urmă cu o lună de zile s-a evidențiat prin faptul că a refuzat să ia mită 250 de euro. Ovidiu Gîţan, căci despre el este vorba, a mai fost implicat într-un scandal în care un bărbat l-a acuzat că l-a bătut crunt în 2013.

Locuinţa lui DJ Gino Manzotti, componentul trupei DJ Project, a fost, de asemenea, percheziţionată dj-ul timișorean fiind suspectat de faptul că, alături de Gîțan se foloseau de serviciile fetelor exploatate sexual fiind în cunoștință de cauză. Tot printre clienții rețelei se număra și judecătorul timișorean Aurelian Nicolae Tomuş, omul de afaceri arădean Cosmin Codrin, avocatul Adrian Popescu.

Un alt nume amintit de sursele judiciare este cel al lui Ovidiu Torj. Locuința acestuia a fost percheziționată, fostul soţ al lui Brigitte Năstase (fost Sfăt), soţia lui Ilie Năstase, fiind parte a aceleaşi reţele.

UPDATE: În urma perchezițiilor efectuate de polițiști și procurori la domiciliul agentului de poliție Ovidiu Gîţan, aceștia au găsit o farfurie, în cuptor, pe care se găsea praf alb, cel mai probabil cocaină, dar și câteva paie care conțineau aceeași substanță. Acestea au fost ridicate în vederea stabilirii cu exactitate a conținutului.

Atlfel, liderul grupării infracționale, Paul Mânzu, dar și agentul Ovidiu Gîțan au fost trimiși la spital pentru efectuarea unor teste în vederea depistării unui eventual consum de droguri.

UPDATE 2: Artistul Gino Manzotti, component al trupei timișorene DJ Project, a ajuns la sediul DIICOT pentru a se prezenta în fața procurorilor. Acesta a venit neînsoțit, susținând că este nevinovat și că nu are nevoie de un avocat. Mai mult decât atât, Manzotti a glumit cu jurnaliștii, spunând că a venit la DIICOT pentru a vorbi despre noul lui single. ”Habar nu am în ce calitate sunt chemat. Mi s-a spus că prietenul meu, Paul, face prostii” a spus Manzotti. Acesta a spus că refuză să creadă că Paul Mânzu, prietenul său de mai bine de 15 ani, se ocupa de trafic de persoane și prostituție. ”Paul venea cu foarte multe fete, dar nu venea cu ele special pentru mine”, a mai spus artisul, care susține că tânăra care a anunțat că Dorin Epure ar fi violat-o, minte. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare