Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trio marca Robu în Consiliul de Administraţie al Retim. Ionuţ Nasleu li s-a alăturat lui Dorel Borza şi Sanda Greblă

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Primarul Nicolae Robu și-a impus aproape toți consilierii personali în Consiliul de Administrație al Retim. Proiectul prin care se stabileau alți doi membri ai CA din partea Consiliului Local Timișoara a fost votat în plenul de astăzi de aleșii locali fără obiecții.

Pe scurt, Dorel Borza, consilier personal al primarului va beneficia de un nou mandat în CA Retim, în vreme ce Ionuț Nasleu, și el consilier personal al primarului Robu, va deveni membru CA în locul Doinei Buni, al cărei mandat a expirat. Al treilea reprezentant al CL Timișoara în CA Retim este Sanda Greblă, fostă consilieră personală a primarului, al cărei mandat expiră abia în 2019.

După plen, primarul Nicolae Robu a explicat pentru presa locală că „pe Ionuţ Nasleu l-am numit acum având în vedere că a fost un post vacant. Este un om în care am încredere, a făcut treabă bună şi la nivel naţional unde l-am recomandat să exercite responsabilităţi la Agenţia Naţională de Restituire a Proprietăţilor, loc de unde mulţi au ajuns cu cătuşele pe mâini, iată, el şi-a încheiat mandatul acolo fără nicio problemă, a fost corect şi destituirea a fost pentru că nu a vrut să facă nimic incorect să cedeze la presiuni şi am încredere în el. Dar, aşa cum am spus eu de nenumărate ori , principiul acela de viaţă rămâne pentru mine, garantez numai pentru mine, dar până la proba contrară, eu am încredere într-un număr de oameni şi Ionuţ Nasleu se numără printre cei în care am încredere”.

Tot pe ordinea de zi a plenului de astăzi s-a aflat și o adresă prin care Retim cerea ca o parte din taxa de depozitare a deșeurilor, în valoare de 80 de lei pe tonă, taxă care a intrat în vigoare din 2017, să fie suportată și de abonații Retim.

Practic compania a cerut ca prețul pentru serviciile pe care le prestează pentru abonați să fie mai mare, însă primarul Nicolae Robu nu a fost de acord, motivând că legea nu impune ca prețul către abonați să crească. Aleșii locali nu au luat o decizie în acest sens, însă, urmare a discuțiilor s-a stabilit ca pe tema creșterii tarifelor percepute de Retim ar putea fi organizată și o dezbatere publică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare